Peel and rinse the shrimp. Next, boil them in salted water. Cut the squid into rings about ½ centimeter thick. Peel the onion, rinse and cut into small cubes. Grate the cheese on a coarse grater and place in a separate bowl.
Отчистите и промойте креветки. Далее отварите их в соленной воде. Кальмары нарежьте на колечки толщиной примерно ½ сантиметра. Лук почистите, промойте и нарежьте мелкими кубиками. Сыр натрите на крупной терке и сложите в отдельную пиалу.
Heat a frying pan, add butter and add all the squids. Fry them over medium heat for about 5 minutes. Add shrimp to squid and fry for another 3 minutes.
Разогрейте сковородку, добавьте сливочном масло и высыпьте все кальмары. Обжарьте их на среднем огне около 5 минут. Добавьте к кальмарам креветки и жарьте еще 3 минут.
Next, add the onion and fry everything together for about 3 minutes. Pour coconut milk into seafood and stir. Sprinkle everything with cheese and simmer for 5 minutes with the lid closed over low heat. Serve the dish immediately.
Далее высыпьте лук и обжарьте все вместе около 3 минут. В морепродукты влейте кокосовое молоко и перемешайте. Посыпьте все сыром и тушите 5 минут с закрытой крышкой на медленном огне. Блюдо сразу подавайте на стол.
Serve the dish in a deep plate. Pour some creamy sauce over the seafood. Cut lemon wedges and garnish seafood with them. Take some greens: dill or parsley and also decorate the dish with it. If desired, serve a vegetable salad or cook any cereal, such as rice or buckwheat porridge.
Подайте блюдо в глубокой тарелке. Налейте немного сливочного соуса к морепродуктам. Нарежьте лимонные дольки и украсьте ими морепродукты. Возьмите зелень: укроп или петрушку и также украсьте ей блюдо. По желанию подайте салат из овощей или сварите любую крупу, например, рис или гречневую кашу.