Thaw the finished puff pastry dough. Peel and wash the onion and garlic. Set out the dishes for dough and minced meat.
Разморозьте готовое слоеное дрожжевое тесто. Лук и чеснок почистите и помойте. Выставьте посуду для теста и фарша.
Grate the onion and add it to the minced meat. Salt, pepper and mix well.
Лук натрите на терке, добавьте его в мясной фарш. Посолите, поперчите и хорошо вымешайте.
Cut the dough into strips 8 cm wide. Place a “sausage” of minced meat on each strip, pinch the edges well and turn the roll over, seam side down. Roll it lightly. Cut the roll into 2-3 cm portions.
Тесто разрежьте на полоски шириной 8 см. На каждую полосу выложите «колбаску» из фарша, хорошо защепить края и переверните рулет швом вниз. Слегка прикатайте. Разрежьте рулет на порции размером 2-3 см.
Place the pies on a parchment-lined baking sheet. Brush the dough with beaten egg. Bake at 180 degrees for about 30-40 minutes until golden brown.
Выложите пирожки на противень с пергаментом. Смажьте тесто взбитым яйцом. Выпекайте при температуре 180 градусов около 30-40 минут до румяного цвета.
Serve the pies with tea or first courses. Set out chopped fresh or pickled vegetables. Serve with sour cream or sauce of your choice.
Пирожки подайте к чаю, или первым блюдам. Выставьте нарезанные свежие или маринованные овощи. Подайте сметану или соус по вашему вкусу.