Sift the flour. Peel and wash the onion. Remove all ingredients for the dough from the refrigerator in advance so that they reach room temperature.
Муку просейте. Луковицу очистите и помойте. Все продукты для теста извлеките из холодильника заранее, чтобы они приобрели комнатную температуру.
Fry the minced meat in a frying pan until cooked. Finely chop the onion and fry along with the minced meat. Add salt to taste.
Фарш пожарьте на сковороде до готовности. Лук мелко нарежьте и обжарьте вместе с фаршем. Посолите по вкусу.
Pour kefir into a bowl, add yolk, sugar, salt and sunflower oil. Stir, add soda. While stirring, add flour and knead into a soft dough. Grease it with vegetable oil, cover and leave to rest for 15 minutes.
Вылейте в миску кефир, добавьте к нему желток, сахар, соль и подсолнечное масло. Перемешайте, всыпьте соду. Помешивая, введите муку, и замесите мягкое тесто. Смажьте его растительным маслом, накройте и оставьте отдыхать на 15 минут.
Roll out the dough into a layer, cut out round pieces with a glass. Place minced meat in the middle of each and pinch the edges. Fry the pies in hot vegetable oil for 3-4 minutes on each side.
Раскатайте тесто в пласт, вырежьте стаканом круглые заготовки. На середину каждой положите фарш и защипните края. Пирожки обжарьте на разогретом растительном масле по 3-4 минуты с каждой стороны.
Place the pies on a common platter. Serve them with soup, broth, sour cream or any sauce of your choice.
Выставьте пирожки на общем блюде. Подайте к ним суп, бульон, сметану или на выбор любой соус.