Clean the meat, wash and dry. Also peel and wash the vegetables. Wash and dry the greens.
Мясо зачистите, помойте и обсушите. Овощи также очистите, помойте. Зелень помойте и обсушите.
Finely chop the parsley and dill with a sharp knife, crush the garlic with a knife, chop finely and mix with the herbs. Add salt and stir well to release the juice from the greens.
Мелко порубите острым ножом зелень петрушки и укропа, раздавите ножом чеснок, мелко нарежьте и перемешайте с зеленью. Добавьте соль, хорошо перемешайте, чтобы зелень пустила сок.
Cut the meat into pieces, the onion into half rings, and the bell pepper into large slices. Immerse the eggplants cut into cubes in cold water for 15-20 minutes. Dip the tomatoes, cut crosswise on top, into boiling water for 1-2 minutes, then into cold water, remove the skin and cut into slices.
Мясо порежьте кусочками, лук – полукольцами, болгарский перец - крупнымиломтями. Порезанные брусочками баклажаны погрузите в холодную воду на 15-20 минут. Надрезанные сверху накрест помидоры опустите на 1-2 минуты в кипяток, затем - в холодную воду, снимите кожицу и порежьте дольками.
Fry the meat in a frying pan on both sides, add onion, lightly salt and simmer with the lid closed for 10-15 minutes. Add tomatoes, spices, sugar and simmer for another 10 minutes.
Мясо обжарьте на сковороде с двух сторон, добавьте лук, слегка посолите и тушите с закрытой крышкой 10-15 минут. Добавьте помидоры, специи, сахар и тушите ещ е 10 минут.
Fry the eggplants in a separate frying pan with vegetable oil. Lightly brown the bell pepper in the same place. Place them in a frying pan with meat and simmer for 10-15 minutes, stirring occasionally. Add the herb and garlic dressing and simmer for another 1-2 minutes.
Баклажаны обжарьте на отдельной сковороде с растительным маслом. Болгарский перец слегка подрумяньте там же. Переложите их в сковороду с мясом и тушите 10-15 минут, периодически помешивая. Добавьте заправку из зелени и чеснока и с ней тушите все ещ е 1-2 минуты.
Serve the dish hot as a full dinner. Sprinkle with chopped onions or herbs. Prepare a side dish in the form of potatoes or porridge of your choice.
Подавайте блюдо горячим как полноценный ужин. Посыпьте зеленью нарезанного лука или трав. Приготовьте гарнир в виде картофеля или каши на ваш выбор.