Remove veins from the meat and wash. Prepare a mixture of vegetables. Peel and wash the ginger. Wash the greens and dry.
Мясо зачистите от прожилок, помойте. Приготовьте смесь овощей. Очистите и помойте имбирь. Помойте зелень и обсушите.
For the marinade, combine chopped ginger and garlic, soy sauce, water, starch and curry, mix well. Cut the meat into pieces, pour in the marinade, mix well and leave for 30 minutes.
Для маринада соедините измельченные имбирь и чеснок, соевый соус, воду, крахмал и карри, хорошо перемешайте. Мясо порежьте на кусочки, залейте маринадом, хорошо перемешайте и оставьте на 30 минут.
Fry the meat in a frying pan with a small amount of vegetable oil. Cover the pan with a lid and simmer it for 40 minutes. Add water if necessary.
Поджарьте мясо на сковороде с небольшим количеством растительного масла. Накройте сковороду крышкой и тушите его в течение 40 минут. При необходимости подливайте воду.
Boil the noodles in salted water until half cooked. Simmer the vegetable mixture in a frying pan with vegetable oil for 7-10 minutes. Add meat to them, stir and simmer for 2-3 minutes. Send the noodles here and simmer for the same amount.
Лапшу отварите в подсоленной воде до полуготовности. Смесь овощей потушите на сковороде с растительным маслом 7-10 минут. Добавьте к ним мясо, перемешайте и тушите 2-3 минуты. Сюда же отправьте лапшу и тушите ещ е столько же.
Serve the noodles with vegetables on a plate, placing all the ingredients neatly. Garnish with tomato slices or cucumber slices. Add a sprig of greenery.
Лапшу с овощами подайте на тарелке, уложив аккуратной все ингредиенты. Украсьте дольками помидоров или слайсами огурцов. Положите веточку зелени.