Clean the breast from the chaff, wash and boil in salted water. Wash the potatoes, boil them in their skins and peel them. Peel and wash peppers, garlic and onions. Boil the eggs, cool and peel.
Грудку очистите от плевы, помойте и отварите в подсоленной воде. Картофель помойте, отварите в кожуре и почистите. Перец, чеснок и лук очистите и помойте. Яйца отварите, охладите и почистите.
Cut the meat and potatoes into small cubes. Also cut the eggs and onions into cubes. Onion - in half rings, pepper - in strips, garlic - in slices. Chop the parsley finely.
Мясо и картофель нарежьте мелким кубиком. Яйца и лук также нарежьте кубиком. Лук – полукольцами, перец – соломкой, чеснок – пластинками. Петрушку нашинкуйте мелко.
Place all chopped vegetables and meat in a deep bowl. Add beans to them, salt to taste and pour olive oil. Stir.
Все нарезанные овощи и мясо выложите в глубокую миску. Добавьте к ним фасоль, посолите по вкусу и полейте оливковым маслом. Перемешайте.
Place the salad in a heap in a salad bowl. Decorate with greens. Sprinkle with sesame seeds.
Салат выложите в салатницу горкой. Украсьте зеленью. Присыпьте кунжутом.