Peel and wash the onion and garlic. Wash the pepper and remove seeds. Prepare the remaining ingredients according to the recipe.
Лук и чеснок очистите и помойте. Перец помойте и очистите от семян. Приготовьте остальные продукты по рецепту.
Finely chop the onion and chop the garlic with a knife. Chop the tomatoes into strips and the pepper into small cubes. In a frying pan, fry the onion and garlic for a couple of minutes, then add the sun-dried tomatoes and peppers. Stir and fry for 3-4 minutes.
Лук нарежьте мелко, чеснок измельчите ножом. Помидоры нашинкуйте соломкой, перец - мелким кубиком. В сковороде обжарьте лук и чеснок пару минут, затем добавьте вяленые помидоры и перец. Перемешайте и жарьте 3-4 минуты.
Add 2 cups of boiling water to the vegetables and add the pasta. Add salt and cook for 7-10 minutes. After this, pour in the cream and cook for another couple of minutes.
Добавьте к овощам 2 стакана кипятка и выложите пасту. Посолите и варите 7-10 минут. После этого влейте сливки и варите ещ е пару минут.
At the last stage, add broccoli and shrimp. Cover with a lid and cook for 5-6 minutes.
На последнем этапе добавьте брокколи и креветки. Накройте крышкой и готовьте 5-6 минут.
Place pasta into serving bowls. Sprinkle with grated Parmesan. Garnish with a sprig of green rosemary or other herbs.
Выложите пасту в порционные тарелки. Посыпьте тертым пармезаном. Украсьте веточкой зеленого розмарина или другой зелени.