Sift the flour. Peel and wash the onion. Wash the meat, dry it and pass through a meat grinder.
Муку просейте. Лук очистите и помойте. Мясо помойте, обсушите и пропустите через мясорубку.
For the dough, combine eggs with sugar, vegetable oil in a deep bowl, pour in a little milk and stir with a whisk. Add flour, break up any lumps, then pour in the rest of the milk. Grease a frying pan with vegetable oil and fry the pancakes.
Для теста соедините в глубокой миске яйца с сахаром, растительным маслом, влейте немного молока и размешайте венчиком. Добавьте муку, разбейте комочки, затем влейте остальное молоко. Смажьте сковороду растительным маслом и пожарьте блины.
To fill the meat, fry it in a frying pan for 3-5 minutes. Add chopped onions to the minced meat and fry them for 2 minutes.
Для начинки мясо обжарьте его на сковороде 3-5 минут. Добавьте к фаршу нарезанный лук и обжарьте их в течение 2-х минут.
Place 1-2 tablespoons of meat filling on pancakes. Roll them up.
На блины выкладывайте по 1-2 столовых ложки мясной начинки. Сверните их рулетом.
Serve pancakes with meat with broth or soup. Decorate with greens. Apply the pattern with the sauce of your choice.
Блины с мясом подайте к бульону или супу. Украсьте зеленью. Нанесите узор соусом по вашему вкусу.