Wash the liver, remove the film, clean the ducts. Peel and wash the onion. Boil the carrots, cool and peel.
Печень помойте, снимите пленку, очистите от протоков. Лук очистите и помойте. Морковь отварите, охладите и почистите.
Cut the liver into arbitrary pieces. Fry it in vegetable oil on all sides. Also cut the onion and fry it with the liver.
Печень порежьте произвольными кусками. Обжарьте ее на растительном масле со всех сторон. Лук также порежьте и обжарьте с печенью.
Place liver, onion, boiled carrots and butter in a blender bowl. Mix them to form a pate. Season with salt and pepper. Transfer to a glass container and place in the refrigerator.
Печень, лук, вареную морковь и сливочное масло поместите в чашу блендера. Смешайте их до состояния паштета. Посолите и поперчите. Переложите в стеклянную емкость и отправьте в холодильник.
If necessary, place the pate in a small salad bowl. Garnish with fresh herbs and vegetable rings. For breakfast, spread the pate on bread or toast and serve with tea.
При надобности паштет выложите в небольшую салатницу. Украсьте свежей зеленью, кольцами овощей. На завтрак мажьте паштет на хлеб или тосты и подавайте к чаю.