Clean the liver from the chaff and veins, wash. Peel the nuts from the shell. Peel and wash the garlic. Wash and dry the greens.
Печень очистите от плевы и прожилок, помойте. Орехи очистите от скорлупы. Чеснок очистите и помойте. Зелень помойте и обсушите.
Add sugar and chicken seasoning to the liver, stir. Roll each piece in flour and fry in butter for 8-10 minutes until cooked.
К печени добавьте сахар и приправу для курицы, перемешайте. Каждый кусочек обваляйте в муке и обжарьте на сливочном масле 8-10 минут до готовности.
Chop the nuts with a rolling pin, chop the garlic finely with a knife. Fry the garlic in butter for 1 minute, add the nuts and fry for 3 minutes.
Орехи измельчите скалкой, чеснок мелко порубите ножом. Обжарьте чеснок в сливочном масле 1 минуту, добавьте орехи и обжаривайте 3 минуты.
Mix sour cream and milk and pour them into the nuts and garlic. Add curry and salt to taste.
Смешайте сметану и молоко и влейте их к орехам с чесноком. Всыпьте карри, посолите по вкусу.
When the sauce boils, add the liver and stir. Cover with a lid and simmer for 8-10 minutes over low heat, stirring.
Когда соус закипит, добавьте печень, перемешайте. Накройте крышкой и тушите 8-10 минут на небольшом огне, помешивая.
Serve the liver on a serving plate, garnished with herbs. You can also serve it with a side dish of your choice, salad or chopped vegetables.
Подавайте печень на порционной тарелке, украсив зеленью. К ней также можно подать гарнир по вашему вкусу, салат или нарезку овощей.