Rinse the liver, remove films and vessels, pass through a meat grinder onto a fine mesh. Peel and finely chop the onion, wash the mushrooms and cut into small cubes.
Печень промойте, удалите пленки и сосуды, пропустите на мелкую сетку через мясорубку. Лук очистите и мелко нашинкуйте, грибы промойте и нарежьте небольшими кубиками.
Heat sunflower oil in a frying pan and fry the onion until transparent, then add the mushrooms, add salt, fry until tender and set aside to cool.
Разогрейте на сковороде подсолнечное масло и обжарьте лук до прозрачности, затем добавьте грибы, посолите, обжарьте до готовности и уберите остужаться.
Add salt, chicken egg, flour to the minced liver, mix so that there are no flour lumps. Then add the cooled mushrooms and mix everything well, the consistency should be medium thick.
В печеночный фарш добавьте соль, куриное яйцо, муку, перемешайте, чтоб не было мучных комочков. Затем добавьте остывшие грибы и хорошо все перемешайте, консистенция должна быть средней густоты.
Place a tablespoon of dough onto a heated frying pan, forming round pancakes. Fry on both sides until golden brown, remove excess oil with paper towels.
Столовой ложкой выложите тесто на разогретую сковороду, формируя круглые оладьи. Обжаривайте с двух сторон до золотистого цвета, лишнее масло убирайте бумажными полотенцами.
Serve liver pancakes as a complement to the main dish. Serve the bowl with sour cream. Enjoy tender and flavorful liver pancakes.
Печеночные оладьи подавайте в качестве дополнения к главному блюду. Подайте пиалу со сметаной. Наслаждайтесь нежными и ароматными печеночными оладьями.