Thaw the liver, rinse in a colander under running cool water. Boil the eggs and cool, peel the carrots and onions.
Печень разморозьте, промойте в дуршлаге под проточной прохладной водой. Яйца отварите и остудите, морковь и лук очистите.
Boil the liver in salted water until tender. Chop the onion, grate the carrots and fry until tender in a frying pan with a small piece of butter.
Отварите печень в подсоленной воде до готовности. Лук нашинкуйте, морковь натрите на терку и обжаривайте до готовности на сковороде с небольшим кусочком сливочного масла.
Pass the boiled liver, onions and carrots, butter and eggs through a fine mesh meat grinder. Salt, pepper and mix everything well.
Пропустите через мясорубку на мелкой сеточке вареную печень, лук с морковью, сливочное масло и яйца. Посолите, поперчите и хорошо все перемешайте.
Place the pate evenly on foil moistened with water, place pieces of butter in the middle, wrap and put in the refrigerator for 3 hours.
Выложите паштет равномерно на фольгу смоченную водой, в середину положите кусочки масла, заверните и уберите в холодильник на 3 часа.
Cut the finished pate into portions and garnish with a sprig of dill. Or spread the pate on slices of black bread and add a slice of pickled cucumber.
Порежьте готовый паштет на порционные кусочки, украсьте веточкой укропа. Либо намажьте паштет на ломтики черного хлеба, выложите дольку соленого огурца.