Sift the flour, melt the butter and cool to room temperature. Line a baking sheet with parchment paper.
Муку просейте, сливочное масло растопите и охладите до комнатной температуры. Противень застелите пергаментной бумагой.
Add half a glass of sugar and 250 grams of sour cream to the butter, mix well until smooth, then add flour and soda. Knead the dough until it slightly sticks to your hands, place the dough on a baking sheet and spread over the entire surface. Bake in a preheated oven for 35 minutes at 180C.
Добавьте к маслу пол стакана сахара и 250 грамм сметаны, хорошо перемешайте до однородного состояния, затем добавьте муку и соду. Вымесите тесто, оно должно слегка прилипать к рукам, выложите тесто на противень и распределите по всей поверхности. Выпекайте в разогретой духовке 35 минут при температуре 180С.
Mix 550g of sour cream with one glass of sugar and put the resulting cream in the refrigerator.
Смешайте 550г сметаны с одним стаканом сахара и уберите получившийся крем в холодильник.
Cut out an even number of pieces from the cake using any glass. Grind the dough scraps into crumbs.
Вырежете из коржа четное количество заготовок любым стаканом. Обрезки теста измельчите в крошку.
Dip each piece of dough into the cream, connect the pieces together 2 pieces at a time, press them tightly together, and roll in dough crumbs. Place the finished cakes in the refrigerator for 4 hours.
Каждую заготовку теста окуните в крем, соедините заготовки вместе по 2 штуки, прижимайте плотно друг к другу, и обваляйте в крошке из теста. Готовые пирожные уберите в холодильник на 4 часа.
Serve the finished cakes with a cup of aromatic tea, sprinkle with powdered sugar and enjoy a delicious tea party with your family.
Подавайте готовые пирожные с чашечкой ароматного чая, присыпьте сахарной пудрой и наслаждайтесь вкусным чаепитием в кругу семьи.