Rinse thoroughly and cut the chicken in half. Boil pasta in salted water. Grate the cheese on a fine grater.
Тщательно промойте и разрежьте пополам курицу. Отварите макароны в подсоленной воде. Натрите сыр на мелкой терке.
Prepare the marinade: pour 500 ml of water into a saucepan, add sugar, balsamic vinegar, peppercorns, bay leaf. Boil and cool.
Приготовьте маринад: в кастрюлю влейте 500 мл воды, добавьте сахар, бальзамический уксус, перец горошком, лавровый лист. Вскипятите и остудите.
Place the chicken in the marinade and refrigerate for 12 hours. Once the chicken is marinated, place it on a baking sheet coated with olive oil. Cover with foil and place in the oven for 25 minutes, then remove the foil and bake for another 25 minutes.
Курицу поместите в маринад, уберите в холодильник на 12 часов. Когда курица замаринуется, выложите ее на противень, смазанный оливковым маслом. Накройте фольгой и поставьте в духовку на 25 минут, затем фольгу снимите и запекайте ещ е 25 минут.
While the chicken is baking, prepare the garlic sauce. Crush the garlic, add 50 ml of water, 50 ml of olive oil, juice of 1 lemon, finely chopped parsley. Remove the sauce to infuse. Then coat the finished chicken with it.
Пока курица запекается, приготовьте чесночный соус. Раздавите чеснок, в него добавьте 50 мл воды, 50 мл оливкового масла, сок 1 лимона, мелко нарезанную петрушку. Уберите соус настаиваться. Затем обмажьте им готовую курицу.
Prepare the pasta sauce: Place milk, flour and butter in a saucepan. When the butter is melted, add the cream, grated cheese, salt and pepper, bring to a boil and stir the sauce into the pasta.
Приготовьте соус для макарон: в кастрюлю поместите молоко, муку и сливочное масло. Когда масло расплавится, добавьте сливки, натертый сыр, соль и перец, доведите до кипения и смешайте соус с макаронами.
Brush the chicken with garlic sauce and serve over hot pasta. Chop fresh vegetables and herbs.
Смажьте курицу чесночным соусом и подавайте к горячим макаронам. Нарежьте свежие овощи и зелень.