Rinse the champignons thoroughly and peel if necessary. Peel the onion and garlic. Crush the garlic using a press.
Тщательно промойте шампиньоны, по необходимости очистите. Очистите лук и чеснок. Чеснок подавите с помощью пресса.
Cut the meat into small pieces, onions and mushrooms into half rings. In a preheated frying pan, fry the onion and garlic until golden brown, add the chicken pieces, salt and pepper.
Мясо нарежьте небольшими кусочками, лук и грибы – полукольцами. На разогретой сковороде обжарьте лук с чесноком до золотистого цвета, добавьте кусочки курицы, посолите и поперчите.
When the fillet turns light in color, add the mushrooms and simmer until the liquid has evaporated. Pour in sour cream, cover with a lid and simmer over medium heat for 7-10 minutes.
Когда филе приобретает светлый цвет, добавьте грибы и тушите до тех пор, пока не выкипит жидкость. Налейте сметану, накройте крышкой и тушите на среднем огне 7-10 минут.
You can serve chicken breast with mushrooms in sour cream sauce with any side dish. Prepare mashed potatoes or buckwheat porridge.
Куриную грудку с грибами в сметанном соусе можете подавать к любому гарниру. Приготовьте картофельное пюре или гречневую кашу.