Prepare all ingredients. Rinse the chicken breast thoroughly and pat dry. Grate the cheese on a coarse grater.
Подготовить все ингредиенты. Промойте тщательно куриную грудку и обсушите. Сыр натрите на крупной терке.
Cut the chicken into small pieces and fry in vegetable oil until golden brown. Cut tomatoes and cucumbers into small cubes, cabbage into strips.
Курицу нарежьте небольшими кусочками и обжарьте на растительном масле до румяной корочки. Помидоры и огурцы нарежьте небольшими кубиками, капусту соломкой.
Prepare the sauce: mix sour cream, soy sauce and spices to taste. Lay out the pita bread, brush with sauce, spread out the filling, roll, tuck the edges well so that the sauce does not spread. Fry the shawarma on an electric grill or in the oven.
Приготовьте соус: смешайте сметану, соевый соус и специи по вкусу. Лаваш разложите, смажьте соусом, разложите начинку, сверните рулетом, хорошо подверните края, чтобы соус не раст екся. Обжарьте шаурму на электро-гриле или в духовке.
Serve the shawarma warm, cut into two pieces for convenience. Goes great with sour cream sauce, mayonnaise and ketchup.
Подавайте шаурму теплой, разрезав на две части, для удобства. Отлично сочетается со сметанным соусом, майонезом и кетчупом.