Clean the liver from the chaff and veins, wash and let the water drain. Peel and wash the onion.
Печень зачистите от плевы и прожилок, помойте и дайте стечь воде. Лук очистите и помойте.
Cut the onion into rings and place in a frying pan with vegetable oil. Cut the liver into medium pieces.
Лук нарежьте кольцами и отправьте в сковороду с растительным маслом. Печень порежьте средними кусочками.
Mix flour with salt and roll the liver in it. Send to fry in a frying pan when the onion is browned. Fry for 5 minutes on one side, then stir and fry on the other over medium heat. Add a little water if necessary to prevent the onions from burning.
Муку смешайте с солью и обваляйте в ней печень. Отправьте жариться в сковороду, когда зарумянится лук. Жарьте 5 минут с одной стороны, потом размешайте и жарьте с другой на среднем огне. По надобности добавьте немного воды, чтобы не подгорал лук.
Serve the liver, crushing it with herbs. Place sliced vegetables on the side. Prepare buckwheat as a side dish.
Подайте печень, притрусив ее зеленью. Выложите сбоку нарезку из овощей. Приготовьте на гарнир гречку.