Peel the onions and carrots. Remove the stem from the bell pepper.
Лук и морковь очистите. У болгарского перца удалите плодоножку.
Let the rice cook. Rinse the rice 2 times and fill it with cold water in a ratio of 1:1.5. Bring the water to a boil, reduce the heat to low and cover the rice with a lid. Cook for 10-15 minutes until the water is completely absorbed.
Поставьте вариться рис. Промойте рис 2 раза и залейте его холодной водой в соотношении 1:1,5. Доведите воду до кипения, убавьте огонь до минимального и накройте рис крышкой. Варите 10-15 минут до полного впитывания воды.
While the rice is cooking, cut the bell pepper, onion and carrots into small cubes. Chop the garlic.
Пока варится рис, нарежьте болгарский перец, лук и морковь маленькими кубиками. Чеснок измельчите.
Scald the tomato with boiling water for 1-2 minutes, transfer it to ice water, and then remove the skin and cut into small cubes.
Помидор ошпарьте кипятком в течение 1-2 минут, переложите его в ледяную воду, а затем снимите с него кожицу и нарежьте мелким кубиком.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onions and carrots for 5 minutes.
Разогрейте сковороду с растительном маслом и обжарьте лук и морковь в течение 5 минут.
Add bell pepper and garlic to the pan. Fry for another 2 minutes.
Добавьте в сковороду болгарский перец и чеснок. Жарьте еще 2 минуты.
Add boiled rice to the vegetables. Pepper and add soy sauce. Fry the dish for another 2 minutes.
Добавьте к овощам отварной рис. Поперчите и добавьте соевый соус. Обжарьте блюдо еще 2 минуты.
At the very end, add fresh tomato pieces. Stir.
В самом конце добавьте кусочки свежего помидора. Перемешайте.
Garnish the finished dish with parsley. Bon appetit.
Готовое блюдо украсьте петрушкой. Приятного аппетита.