Clean the liver from film and ducts, soak in milk for a while. Peel and wash the onion.
Печень очистите от пленки и протоков, замочите в молоке на некоторое время. Лук очистите и помойте.
Prepare pancakes. Beat eggs, milk, salt and sugar with a whisk, add flour, slaked soda and a tablespoon of vegetable oil. Stir until smooth and without lumps. Fry the pancakes.
Приготовьте блины. Яйца, молоко, соль и сахар взбейте венчиком, добавьте муку, гашеную соду и столовую ложку растительного масла. Перемешайте до однородной массы без комочков. Пожарьте блинчики.
Prepare the filling. Finely chop the liver and fry in a frying pan with high sides. Add the onion and simmer it along with the liver for 5-7 minutes.
Приготовьте начинку. Печень мелко нарежьте и обжарьте в сковороде с высокими бортами. Добавьте лук и тушите его вместе с печенью 5-7 минут.
Place the filling on each pancake and roll it to your liking - an envelope, a tube, a triangle. Then fry them on all sides.
На каждый блинчик положите начинку и сверните по своему вкусу – конвертом, трубочкой, треугольником. Затем обжарьте их со всех сторон.
Serve pancakes with any sauce or sour cream. Garnish with herbs or vegetables. Serve hot broth or soup with the pancakes.
Подавайте блины с любым соусом или со сметаной. Украсьте зеленью или овощами. Подайте к блинам горячий бульон или суп.