Place the required ingredients on the table by weight and volume. Prepare the dishes in which to mix the products.
Выставьте на столе требуемые ингредиенты по весу и объему. Приготовьте посуду, в которой следует замешивать продукты.
Beat cottage cheese, sugar and soft butter in a blender until smooth. Divide the mass into two equal parts. Add 50 g of melted chocolate and cocoa powder to one part. Stir.
Творог, сахар и мягкое сливочное масло взбейте блендером до однородности. Разделить массу на две равные части. В одну часть добавьте 50 г растопленного шоколада и какао-порошок. Размешайте.
Place cookies in three rows on cling film. Spread the white curd mixture over it and sprinkle with cookie crumbs.
На пищевую пленку выложите в три ряда печенье. Распределите по нему белую творожную массу и посыпьте крошкой из печенья.
Place the chocolate mixture in the middle. Then, using film, lift the outer rows of cookies, forming sides. Cover the top with the remaining cookies. Roll it into a tight block and place it in the refrigerator for 3-4 hours or overnight.
Выложите в средине шоколадную массу. Затем с помощью пл енки поднимите крайние ряды печенья, формируя бортики. Верх закройте оставшимся печеньем. Сверните плотный брусок и поставьте его в холодильник на 3-4 часа или на ночь.
Prepare chocolate frosting according to package directions. Pour it over the dessert and sprinkle with roasted peanuts.
Приготовьте шоколадную глазурь по инструкции на упаковке. Полейте ею десерт и посыпьте обжаренным арахисом.
Cut the dessert into portions. Serve with tea or coffee. Garnish with a sprig of mint, fresh berries or sliced seasonal fruit.
Разрежьте десерт на порционные куски. Подайте к чаю или кофе. Украсьте веточкой мяты, свежими ягодами или нарезкой сезонных фруктов.