Clean the breast, wash and dry. Peel and wash carrots, onions, peppers. Also wash the tomatoes.
Грудку зачистите, помойте и обсушите. Морковь, лук, перец почистите и помойте. Также помойте помидоры.
Cut the chicken breast, bell pepper and carrots into strips, the onion into half rings, and the tomatoes into cubes. Lightly fry the vegetables in sunflower oil until soft. Add tomato paste to vegetables.
Куриную грудку, болгарский перец и морковь нарежьте соломкой, лук - полукольцами, помидоры - кубиками. Овощи слегка поджарьте на подсолнечном масле до мягкости. Добавьте к овощам томатную пасту.
Separately, fry the chicken breast in oil for 5-7 minutes. Salt, pepper and sprinkle with seasoning to taste. Add the beans to the chicken and fry until cooked, stirring. Before serving, combine all vegetables with chicken and beans.
Отдельно обжарьте на масле куриную грудку в течении 5-7 минут. Посолите, поперчите и посыпьте приправой по вкусу. К курице отправьте фасоль и жарьте до готовности, помешивая. Перед подачей соедините все овощи с курицей и фасолью.
Serve the breast with beans and vegetables in a serving bowl. Garnish with herbs and sliced tomatoes.
Подайте грудку с фасолью и овощами в порционной тарелке. Украсьте зеленью и нарезкой из помидор.