Trim the meat from chaff and fat, wash and dry. Wash and dry the green onion feathers as well.
Мясо зачистите от плевы и жира, помойте и обсушите. Перья зеленого лука также помойте и обсушите.
Finely chop the chicken fillet and chop the greens. Grate the cheese on a coarse grater. Combine all ingredients in one bowl, add spices. Beat in the egg, add starch and mix well.
Порубите мелко куриное филе, измельчите зелень. Сыр натрите на крупной терке. Соедините все ингредиенты в одной миске, добавьте специи. Вбейте яйцо, всыпьте крахмал и хорошо перемешайте.
Heat a frying pan with vegetable oil. Form cutlets and fry them until golden brown.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Сформируйте котлеты и обжарьте их до золотистой корочки.
Serve the cutlets hot on a separate plate or as a side dish. Slice fresh or pickled vegetables. Decorate the dish with herbs.
Подайте котлеты на отдельной тарелке или к гарниру горячими. Сделайте нарезку из свежих или маринованных овощей. Украсьте блюдо зеленью.