Dry the steaks well with a paper towel. Peel and wash the onion. Prepare the remaining ingredients according to the list.
Стейки хорошо обсушите бумажным полотенцем. Лук почистите и помойте. Остальные ингредиенты приготовьте по списку.
Cut the fish into pieces and place in a heated frying pan. Salt and pepper, sprinkle with spices. Fry for at least 2 minutes on both sides. After this, place the fish in a hot oven for 10 minutes.
Нарежьте рыбу на куски и отправьте на разогретую сковороду. Посолите и поперчите, обсыпьте специями. Обжаривайте не менее 2-х минут с обеих сторон. После этого отправьте рыбу в горячую духовку на 10 минут.
Prepare the sauce in the same pan. First, chop the shallot or regular red onion. Pour wine into the pan, add onion and add a sprig of rosemary. Cook the sauce, stirring, for 3-4 minutes. Then turn off the heat and add butter, lemon juice and spices to the sauce.
В этой же сковороде приготовьте соус. Сначала измельчите лук шалот или обычный красный. В сковороду влейте вино, всыпьте лук и положите веточку розмарина. Варите соус, помешивая, 3-4 минуты. Затем выключите огонь и добавьте в соус сливочное масло, лимонный сок и специи.
Serve the fish hot with sauce. Sprinkle it with chopped herbs. Prepare boiled broccoli or a side dish such as rice.
Подайте рыбу на стол в горячем виде с соусом. Посыпьте ее рубленой зеленью. Приготовьте отварную брокколи или гарнир, например, рис.