Prepare on the table all the ingredients needed for the recipe. Slice the bread and sausage.
Приготовьте на столе все нужные по рецепту продукты. Нарежьте хлеб и колбасу.
Cut out the crumb from the bread slices to create a kind of “frame”. Fry the bread on both sides in hot oil. Place pieces of sausage inside and fry for literally 30 seconds.
Из хлебных ломтиков вырежьте мякиш, чтобы получилась своеобразная «рамка». Обжарьте хлеб с двух сторон на разогретом масле. О внутрь положите кусочки колбасы и поджарьте буквально 30 секунд.
Pour the egg mixture over the sausage, filling the bread “frame”, and season with salt and pepper. Fry the crumbs and place them on the egg. Reduce heat and fry until eggs are done.
Вылейте на колбасу яичную смесь, заполнив «рамку» из хлеба, посолите и поперчите. Обжарьте мякиши и выложите их на яйцо. Убавьте огонь и жарьте до готовности яйца.
Place sandwiches on a plate. Garnish with herbs and vegetables. Serve tea or coffee.
Выложите бутерброды на блюдо. Украсьте зеленью и овощами. Подайте чай или кофе.