Defrost the dough. Peel and wash the onion. Wash and dry the greens.
Тесто разморозьте. Лук очистите и помойте. Зелень помойте и обсушите.
Cut the onion into strips and fry it until golden brown. Place it in the minced meat, followed by chopped dill and parsley. Pour in a tablespoon of soy sauce and salt to taste.
Нарежьте лук соломкой и обжарьте его до золотистого цвета. Выложите его в фарш, за ним – нарезанные укроп и петрушку. Влейте столовую ложку соевого соуса, посолите по вкусу.
Divide the puff pastry into small squares. Place the minced meat on the corner and bring the edges together. Pinch with a fork, make holes on top and place on a greased baking sheet. Brush the top with egg and place in the oven. Bake for 20-30 minutes at 180-200 degrees.
Сло еное тесто разделите на небольшие квадратики. Выложите на угол фарш и соедините края. Защепите вилкой, сверху сделайте проколы и сложите на смазанном противне. Смажьте сверху яйцом и отправьте в духовку. Выпекайте 20-30 минут при температуре 180-200 градусов.
Serve the pies with tea or with first courses. Also serve sour cream if desired.
Подайте пирожки к чаю или к первым блюдам. Также по желанию подайте сметану.