Wash the potatoes and boil them in their skins. Peel and wash the onion. Wash and dry the greens.
Картофель помыть и отварить в кожуре. Лук очистить и помыть. Зелень помыть и обсушить.
Cut the boiled potatoes into cubes and the onion into half rings. Cut the sausage into slices to your taste.
Отваренный картофель порежьте кубиками, лук – полукольцами. Колбасу нарежьте ломтиками на свой вкус.
Heat the oil in a frying pan, add the onion and simmer slightly. When soft, add potatoes. Fry everything together until cooked, and then add the chopped sausage and stir.
В сковороде нагрейте масло, всыпьте лук и слегка притомите. Когда он станет мягким, добавьте картофель. Жарьте вс е вместе до готовности, а затем отправьте сюда же нарезанную колбасу и перемешайте.
Beat the eggs into the pan last. Salt and pepper to taste. Cover with a lid and cook the eggs until cooked.
Последними в сковороду вбейте яйца. Посолите и поперчите по вкусу. Накройте крышкой и доведите яйца до готовности.
Before serving, sprinkle the dish with herbs. Serve bread or toast. Chop fresh vegetables.
Перед подачей посыпать блюдо зеленью. Подайте хлеб или тосты. Сделайте нарезку из свежих овощей.