Defrost the dough. Prepare the rest of the packaged food - open. Place a baking sheet and parchment paper.
Тесто разморозьте. Приготовьте остальные продукты, упакованные - откройте. Выставьте противень и пергаментную бумагу.
Unfold the dough and roll it out a little if necessary. Cut it into segments. Place 1-2 teaspoons of Nutella on each. Roll into bagels and place on a parchment-lined baking sheet.
Разверните тесто, и, если нужно, немного раскатайте. Разрежьте его на сегменты. На каждый положите по 1-2 чайной ложки нутеллы. Сверните в виде рогаликов и уложите на противень, застеленный пергаментом.
Bake croissants in a preheated oven at 200 degrees. Be guided by the color of the baked goods. The croissants are ready when they turn golden brown.
Запекайте круассаны в заранее разогретой духовке при температуре 200 градусов. Ориентируйтесь по цвету выпечки. Круассаны готовы, когда станут золотистого цвета.
Place the finished croissants on a plate. Sprinkle them with powdered sugar, garnish with mint and a handful of berries. Serve tea.
Готовые круассаны выложите на блюдо. Посыпьте их сахарной пудрой, украсьте мятой и горстью ягод. Подайте чай.