Peel the potatoes and shallots. Cut the potatoes into thin slices, and the shallots into thin half rings.
Очистите картофель и лук-шалот. Картофель нарежьте тонкими кружочками, лук-шалот — тонкими полукольцами.
Boil the potatoes in salted water (5 minutes), then drain.
Отварите картофель в подсоленной воде (5 минут), затем слейте воду.
In a frying pan with heated olive oil, fry the shallots until golden brown, then add the potatoes and fry until golden brown.
На сковороде с разогретым оливковым маслом обжарьте лук-шалот до золотистого цвета, затем добавьте картофель и обжарьте до румяности.
Beat eggs in a bowl, add milk, salt and pepper.
В миске взбейте яйца, добавьте молоко, соль и перец.
Add the chopped herbs to the potatoes and onions, then pour in the egg mixture and cook over medium heat for 5 minutes.
Добавьте измельченную зелень к картофелю и луку, затем влейте яичную смесь и жарьте на среднем огне в течение 5 минут.
Place the frittata in the preheated oven for 3-4 minutes, then cut into portions and serve.
Отправьте фриттату в разогретую духовку на 3-4 минуты, затем нарежьте на порции и подавайте.