Clean the breast from chaff and fat, wash and dry. Wash and dry the tomatoes. Prepare the remaining ingredients of the dish by weight and volume.
Грудку зачистите от плевы и жира, помойте, обсушите. Помидоры помойте и обсушите. Приготовьте остальные ингредиенты блюда по весу и объему.
Make transverse cuts on the breast every 2-3 cm. Salt and pepper the meat on all sides.
На грудке сделайте поперечные разрезы через каждые 2-3 см. Мясо посолите и поперчите со всех сторон.
Cut the cheese into slices and the tomatoes into half rings. Place cheese and tomato slices alternately into the slots on the breast.
Сыр нарежьте пластинками, а помидоры - полукольцами. В прорези на грудке вложите поочередно сыр и ломтики помидора.
Mix mustard and mayonnaise (sour cream). Generously coat the breast with this sauce and place in the preheated oven. Bake for 30 minutes at 180 degrees.
Смешайте горчицу и майонез (сметану). Этим соусом обильно смажьте грудку и отправьте в разогретую духовку. Выпекайте 30 минут при температуре 180 градусов.
Serve the finished breast warm, whole or cut into portions. Decorate with herbs and vegetables. Prepare and serve a side dish of your choice.
Готовую грудку подайте целой или нарезанной на порционные куски теплой. Украсьте зеленью, овощами. Приготовьте и подайте к ней гарнир по вашему вкусу.