Arrange all dough and filling products by weight and volume. Sift the flour. Peel and wash the onion.
Выставьте все продукты для теста и начинки по весу и объему. Муку просейте. Лук очистите и помойте.
For the dough, add salt, sugar, yeast and a little flour to warm water. After 10 minutes, add vegetable oil, the rest of the flour and knead the dough of medium density. Cover and leave to rise for 1 hour.
Для опары добавьте в теплую воду соль, сахар, дрожжи и немного муки. Через 10 минут добавьте растительное масло, остальную муку и замесите тесто средней плотности. Накройте и оставьте подходить на 1 час.
For the filling, boil the liver, grind it in a meat grinder, add onion fried in vegetable oil. Stir, salt and pepper. Beat in two eggs for the liver bundle. Divide the risen dough into small balls. Roll them into flat cakes, put filling on each and make pies.
Для начинки отварите ливер, измельчите на мясорубке, добавьте обжаренный на растительном масле лук. Перемешайте, посолите и поперчите. Вбейте два яйца для связки ливера. Подошедшее тесто разделите на маленькие шарики. Раскатайте их в лепешки, на каждую положите начинку и слепите пирожки.
Fry in plenty of vegetable oil. Place the finished pies in a bowl lined with a paper towel.
Обжаривайте в большом количестве растительного масла. Готовые пирожки выкладывайте в миску, застеленную бумажным полотенцем.
Place the pies on a plate. Serve them with soup, broth or tea. Chop vegetables.
Выложите пирожки на блюдо. Подайте к ним суп, бульон или чай. Сделайте нарезку овощей.