Sift the flour through a sieve. Warm the milk to room temperature. Prepare a bowl for kneading the dough.
Муку просейте через сито. Молоко нагрейте до комнатной температуры. Приготовьте посуду для замешивания теста.
Place milk, eggs and sugar in a bowl, stir until smooth. Add flour and stir well again. Let the dough rest for a while.
В миску отправьте молоко, яйца и сахар, размешайте до однородной массы. Добавьте муку и снова хорошо размешайте. Дайте тесту немного постоять.
Grate the cheese on a fine grater. Add it to the dough and stir well until smooth.
Сыр натрите на мелкой т ерке. Отправьте его в тесто и также хорошо размешайте до получения однородности.
Heat a frying pan and grease it with vegetable oil. Pour the pancake batter in portions and fry the pancakes on both sides over medium heat.
Сковороду разогрейте и смажьте растительным маслом. Выливайте блинное тесто порциями и обжаривайте блины с двух сторон на среднем огне.
Place the pancakes on a plate in triangles or according to your taste. Serve sour cream, honey or jam. Apply a pattern of chocolate or berry sauce to them. Add a handful of fresh berries.
Блины выложите на тарелке треугольниками или по вашему вкусу. Подайте сметану, мед или джем. Нанесите на них узор из шоколадного или ягодного соуса. Положите горсть свежих ягод.