Prepare all the necessary products. Peel and rinse the onions and garlic.
Подготовьте все необходимые продукты. Очистите и промойте лук и чеснок.
Cut the peeled onion into thin half rings and fry until golden brown over medium heat.
Очищенный лук нарежьте тонкими полукольцами и обжарьте до золотистого цвета, на среднем огне.
Chop the liver as desired, add to the onion, and add spices. When the liver brightens, pour in sour cream, reduce heat and simmer for another 10 minutes.
Печень по желанию нарежьте, отправьте к луку, добавьте специи. Когда печень посветлеет, налейте сметану, убавьте огонь и тушите ещ е 10 минут.
Serve liver in sour cream sauce with any side dish of your choice. Decorate the dish with a sprig of herbs. Slice fresh tomatoes and cucumbers.
Печень в сметанном соусе подавайте к любому гарниру, на ваш вкус. Украсьте блюдо веточкой зелени. Нарежьте свежие помидоры и огурцы.