Rinse the fish fillet, be sure to dry it with a paper towel and squeeze it out so that there is no excess water, cut into large flat pieces.
Филе рыбы промойте, обязательно просушите бумажным полотенцем и отожмите, чтобы не было лишней воды, нарежьте на крупные плоские куски.
Grate the cheese, finely chop the greens, combine with cream and mix well. Place the fish in a greased pan, salt and pepper each layer of fish.
Сыр натрите на терке, зелень мелко порубите, соедините со сливками и хорошо перемешайте. Выложите рыбу в смазанную форму маслом, каждый слой рыбы посолите и поперчите.
Then top with cream cheese sauce. Bake in a preheated oven for 45 minutes at 180C until golden brown.
Затем залейте сливочно-сырным соусом. Выпекайте в разогретой духовке 45 минут при температуре 180С, до появления золотистой корочки.
Cool the finished fish slightly and serve with your favorite side dish and fresh vegetable salad.
Слегка охладите готовую рыбу и подавайте с любимым гарниром и салатом из свежих овощей.