Cover the pig ears with cold water and leave for an hour. Then make cuts and rinse them well under running water. Chop the garlic.
Свиные уши залейте холодной водой и оставьте на час. Затем сделайте надрезы и хорошо промойте их под проточной водой. Измельчите чеснок.
Pour water into a saucepan, place the ears in it, add salt, bay leaf, pepper (peas) and cook the ears for about 90 minutes over medium heat. Cool the finished ears and cut into strips.
Налейте в кастрюлю воду, выложите в нее уши, добавьте соль, лавровый лист перец (горошек) и варите уши около 90 минут на среднем огне. Готовые уши остудите и нарежьте соломкой.
Place the straws in a bowl, add sugar, soy sauce, coriander, garlic and hot pepper. Mix well, add vinegar and stir again.
Выложите соломку в миску, добавьте сахар, соевый соус, кориандр, чеснок и острый перец. Хорошо перемешайте, добавьте уксус и снова перемешайте.
Heat oil in a frying pan, add it to the ears and stir. Place the dish in the refrigerator for a day.
На сковороде раскалите масло, добавьте его к ушам и перемешайте. Отправьте блюдо в холодильник на сутки.