Prepare all the ingredients. Open the canned food, unpack the packaged food. Wash and dry the greens. Boil the eggs, cool and peel them.
Приготовьте все продукты. Откройте консерву, распакуйте упакованные продукты. Зелень помойте и обсушите. Яйца отварите, остудите и очистите от скорлупы.
Grate the cheeses and eggs on a fine grater, chop the cabbage finely. Mix mayonnaise with chopped garlic. Chop the canned fish with a fork.
Сырки и яйца натрите на мелкой т ерке, капусту тонко нашинкуйте. Майонез смешайте с измельч енным чесноком. Рыбные консервы измельчите вилкой.
Grease the first sheet of lavash with mayonnaise and garlic. Sprinkle with cabbage and cover with second pita bread.
Первый лист лаваша смажьте майонезом с чесноком. Посыпьте капустой и накройте вторым лавашем.
Also grease the second sheet of pita bread with mayonnaise and garlic, sprinkle with cheese, egg and distribute the canned food. Roll the pita bread into a roll and then wrap it in cling film. Place it in the refrigerator for 1 hour.
Второй лист лаваша также смажьте майонезом с чесноком, посыпьте сыром, яйцом и распределите консерву. Сверните лаваш в рулет, а затем оберните пищевой пленкой. Уберите его в холодильник на 1 час.
Remove the finished pita bread from the film and cut into beautiful pieces diagonally. Place the pieces on lettuce leaves. To add color to the dish, garnish it with bright red cherry tomatoes or tomato slices.
Готовый лаваш достаньте из пл енки и нарежьте красивыми кусочками наискосок. Разместите кусочки на листьях салата. Для колористики блюда украсьте его яркими красными помидорами черри или дольками томатов.