Clean the meat, wash it, dry it with napkins. Peel and wash the onions and carrots. Prepare a pan in which you will cook, pour water and put it on the fire.
Мясо зачистите, помойте, обсушите салфетками. Лук и морковь почистите и помойте. Приготовьте кастрюлю, в которой будете готовить, налейте воды и поставьте ее на огонь.
Place the meat in boiling water and cook for 60 minutes. Then add onions, carrots, bay leaves, allspice, and salt to the broth. Cook for at least an hour until the meat is completely cooked.
Мясо положите в кипящую воду и варите 60 минут. Затем в бульон добавьте лук, морковь, лавровый лист, душистый перец, соль. Варите не менее часа до полной готовности мяса.
Remove the meat from the broth, rub with spices and wrap tightly in foil. Cool and then refrigerate until morning.
Извлеките мясо из бульона, натрите специями и плотно заверните в фольгу. Остудите, а затем отправьте в холодильник до утра.
Cut the finished meat into portions for sandwiches. Decorate them with a sprig of herbs and sliced vegetables. Serve sauce according to your taste.
Готовое мясо нарезайте порционными кусками для бутербродов. Украсьте их веточкой зелени, нарезкой из овощей. Подайте соус по вашему вкусу.