Remove the butter from the refrigerator in advance. Peel, rinse and dice the liver. Peel and chop the onion, peel the carrots and grate on a coarse grater. Prepare your blender and foil.
Заранее достаньте из холодильника сливочное масло. Очистите, промойте и нарежьте кубиками печень. Очистите и измельчите лук, очистите морковь и натрите на крупной терке. Подготовьте блендер и фольгу.
In a frying pan with heated vegetable oil, fry the liver until it turns white, then add the onion and fry over medium heat until golden brown. Add carrots and fry for another 5 minutes.
На сковороде с разогретым растительным маслом обжаривайте печень, пока она не побелеет, затем добавьте лук и жарьте на среднем огне до румяности. Добавьте морковь и жарьте еще 5 минут.
Place vegetables and liver in a blender and grind. Add soft butter.
Овощи и печень поместите в блендер и измельчите. Добавьте мягкое сливочное масло.
Take the foil and spread the pate evenly over it (1 cm thick). Apply melted cheese to the pate in an even layer.
Возьмите фольгу и равномерно распределите по ней паштет (толщиной 1 см). На паштет нанесите ровным слоем плавленый сыр.
Carefully roll the pate with cheese into a roll and wrap it in foil. Refrigerate for 50 minutes, then slice and serve.
Аккуратно сверните паштет с сыром в рулет и оберните фольгой. Отправьте в холодильник на 50 минут, затем нарезайте и подавайте.