Thaw the fish at room temperature, remove scales, fins and entrails, and carefully remove the black film. Rinse under running cold water. Peel the onions, carrots and garlic.
Рыбу разморозьте при комнатной температуре, очистите от чешуи, плавников и внутренностей, тщательно удалите черную пленку. Промойте под струей холодной воды. Лук, морковь и чеснок очистите.
Cut the onion into half rings, the carrots into thin slices and fry in a small amount of vegetable oil until golden brown.
Лук порежьте полукольцами, морковь тонкими брусочками и обжарьте в небольшом количестве растительного масла до золотистого цвета.
Cut the fish into pieces 3 centimeters thick, add salt and roll in flour. In a hot frying pan, fry the fish on both sides.
Рыбу порежьте на кусочки толщиной 3 сантиметра, посолите и обваляйте в муке. На раскаленной сковороде обжарьте рыбу с двух сторон.
Place vegetables and chopped garlic in a baking dish, place fish on top, brush with sour cream and sprinkle with herbs. Bake for 10-15 minutes in a preheated oven at 200C.
В форму для запекания выложите овощи и измельченный чеснок, поверх выложите рыбу, смажьте сметаной и посыпьте зеленью. Выпекайте 10-15 минут в разогретой духовке при температуре 200С.
Serve the finished fish with your favorite side dish, such as buckwheat, cut a salad of fresh vegetables and serve with a slice of black bread.
Выложите готовую рыбу к любимому гарниру, например к гречке, нарежьте салат из свежих овощей и подайте ломтик черного хлеба.