Cut the bread into slices and dry in the oven or in a dry frying pan, pour the liquid from the liver into a separate bowl, and mash the liver well with a fork. Boil the eggs hard and cool, chop the herbs, peel and chop the garlic.
Нарежьте хлеб на ломтики и подсушите в духовке или на сухой сковороде, из печени вылейте жидкость в отдельную посуду, печень хорошо разомните вилкой. Яйца отварите вкрутую и остудите, зелень нашинкуйте, чеснок очистите и измельчите.
Grate the eggs and cheese on a fine grater, combine with the liver and mix well. Add herbs and chopped garlic. Then add mayonnaise or liver liquid and bring to the desired consistency.
Яйца и сыр натрите на мелкой терке, соедините с печенью и хорошо перемешайте. Добавьте зелень и измельченный чеснок. Затем добавьте майонез или жидкость из печени и доведите до нужной консистенции.
Salt the finished mixture if necessary and spread it on dried slices of bread.
Готовую массу посолите если есть необходимость и намажьте ей подсушенные ломтики хлеба.
Place the finished sandwiches on a plate, garnish with a sprig of parsley or dill, and serve on a holiday table or as a snack.
Выложите готовые бутерброды на блюдо, украсьте веточкой петрушки или укропа, подайте на праздничный стол или в качестве перекуса.