Cut the bread into slices 1.5 centimeters thick; you can use a cookie cutter to make curly contours for the bread and sausage.
Хлеб нарежьте на ломтики толщиной 1,5 сантиметра, можете воспользоваться кулинарной вырубкой для печенья, так вы сделайте фигурные контуры у хлеба и колбасы.
Cut the sausage into slices and place on bread. Grate the cheese and sprinkle on top of the sausage.
Колбасу нарежьте ломтиками и выложите на хлеб. Сыр натрите на терке и посыпьте поверх колбасы.
Place the sandwiches on a baking sheet lined with parchment and bake in the oven for 5 minutes at 200C.
Выложите бутерброды на противень застеленный пергаментом, выпекайте в духовке 5 минут при температуре 200С.
Serve the sandwiches hot, garnished with a sprig of parsley. Brew a cup of aromatic tea and enjoy an unusually simple and tasty snack.
Подавайте бутерброды горячими украсив веточкой петрушки. Заварите чашечку ароматного чая и наслаждайтесь необычайно простым и вкусным перекусом.