Thaw the dough at room temperature, add salt and pepper to the minced meat, add paprika and mix.
Тесто разморозьте при комнатной температуре, фарш посолите, поперчите, добавьте паприку и перемешайте.
Roll out the puff pastry without yeast to a thickness of 4 millimeters, lay out the prepared minced meat and spread evenly over the entire surface of the dough. Roll into a roll and cut into 1 centimeter thick.
Раскатайте слоеное бездрожжевое тесто толщиной 4 миллиметра, выложите подготовленный фарш и ровно распределите по всей поверхности теста. Скрутите в рулет и порежьте толщиной 1 сантиметр.
Spread parchment paper on a baking sheet, place roll pieces at a distance of 2 centimeters from each other, grease with oil and sprinkle with sesame seeds. Bake in a preheated oven for 30 minutes at 220C.
В противень расстелите пергамент, выложите кусочки рулета на расстоянии 2 сантиметра друг от друга, смажьте маслом и посыпьте кунжутом. Выпекать в разогретой духовке 30 минут при температуре 220С.
Place the finished buns on a common platter and serve as a snack or as an addition to the main course.
Выложите готовые булочки на общее блюдо и подавайте в качестве перекуса или как дополнение к основному блюду.