Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
To begin, clean the caviar from films: to do this, take a pan, pour 1 glass of water and add a teaspoon of salt.
Для начала икру очистите от плёнок: для этого возьмите кастрюлю, налейте 1 стакан воды и добавьте чайную ложки соли.
Heat the water to a temperature of 50 degrees.
Нагрейте воду до температуры 50 градусов.
As soon as the water has warmed up, lower the eggs into it and carefully remove all the films.
Как только вода согрелась, опустите туда икру и аккуратно удалите все пленочки.
After this, place the finished eggs in a colander and let the excess liquid drain.
После этого готовые икринки опустите на дуршлаг и дайте стечь лишней жидкости.
Next, prepare any container with a lid and place the caviar there.
Далее подготовьте любую тару с крышкой и положите туда икру.
Prepare the brine: to do this, take 100 g of water, one teaspoon of sugar, one heaped teaspoon of salt, stir with water and pour over our caviar.
Приготовьте рассол: для этого возьмите 100 г воды, одну чайную ложки сахара, одну чайную ложку соли с горкой, размешайте с водой и залейте нашу икру.
Place in the refrigerator for 12 hours. The caviar is ready.
Поставьте в холодильник на 12 часов. Икра готова.
Serve the dish on bread with butter and herbs. You can add lemon.
Подавать блюдо на хлебе с маслом и зеленью. Можно добавить лимон.