Cut sausages, onions, peppers and tomatoes into cubes. Grate Parmesan on a fine grater.
Сосиски, лук, перец и помидор нарежьте кубиками. Пармезан натрите на мелкой тёрке.
Beat the eggs, add fermented baked milk to them, add salt and pepper and mix well.
Взбейте яйца, добавьте к ним ряженку, посолите, поперчите и хорошенько перемешайте.
In a frying pan with heated vegetable oil, fry onions, garlic, sausages and peppers for 5 minutes.
На сковороде с разогретым растительным маслом обжаривайте лук, чеснок, сосиски и перец в течение 5 минут.
Pour the egg mixture into the pan, add tomatoes, cheese and fry over medium heat for 5 minutes. Then cover with a lid and cook for another 5 minutes.
Влейте в сковороду яичную смесь, добавьте помидоры, сыр и жарьте на среднем огне 5 минут. Затем накройте крышкой и готовьте еще 5 минут.