Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Boil the meat.
Отварите мясо.
Cut the meat into small pieces.
Порежьте мясо на мелкие кусочки.
Grate the beets on a coarse grater.
Свёклу натрите на крупной тёрке.
Cut the garlic into small cubes and combine with the beets.
Чеснок порежьте на мелкие кубики и соедините со свёклой.
Place the meat on the bottom of the salad bowl and coat it with sour cream.
В салатник на дно уложите мясо и промажьте его сметаной.
Combine beets and garlic with sour cream and stir.
Свёклу и чеснок соедините со сметаной и перемешайте.
Place the next layer in the salad bowl with a mixture of beets, garlic and sour cream.
Уложите следующим слоем в салатник смесь из свёклы, чеснока и сметаны.
Peel the pomegranate and carefully separate the seeds with your hands.
Гранат очистите и аккуратно отделите зёрнышки руками.
Place the last layer of pomegranate seeds and serve.
Уложите последним слоем зёрнышки граната и можно подавать на стол.
Before serving, garnish the dish with walnuts. In combination with beets, it will give an even more interesting taste!
Перед подачей на стол украсьте блюдо грецким орехом. В сочетании со свёклой он даст ещё более интересный вкус!