Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Pass the zucchini through a meat grinder and place in a colander for 30 minutes to drain excess liquid.
Пропустите кабачки через мясорубку и переложите на друшлаг на 30 минут чтобы стекла лишняя жидкость.
Cut the onion into half rings, grate the carrots and fry in a frying pan until soft.
Лук нарежьте полукольцами, морковь натрите на тёрке и обжарьте на сковороде до мягкости.
Cut the tomato thinly into half rings, chop the greens.
Помидор нарежьте тонко полукольцами, зелень измельчите.
After the liquid has drained, transfer the zucchini to a cup, add flour, eggs and butter. Mix well.
После того как жидкость стекла, переложите кабачки в чашку, добавьте муку, яйца и масло. Хорошо перемешайте.
Bake thin pancakes from the resulting dough over low heat.
Из полученного теста испеките тонкие блинчики на небольшом огне.
Mix mayonnaise with chopped garlic
Смешайте майонез с измельченным чесноком
Assemble the cake. Grease the pancake with mayonnaise and sprinkle with herbs. On the second pancake layer of mayonnaise and carrots with onions, on the third – a layer of mayonnaise and tomato and alternate.
Соберите тортик. Смазывайте блин майонезом и посыпьте зеленью. На второй блин слой майонеза и моркови с луком, на третий — слой майонеза и помидор и так чередуйте.
Lubricate the top with mayonnaise and decorate with herbs if desired.
Верх смажьте майонезом и украсьте зеленью по желанию.
It is better to let the cake sit overnight. You can decorate it however you like; you can finely grate the cheese on top. It goes well with any meat dishes and can be used as a side dish.
Торту лучше дать постоять ночь. Украсить можно чем вам больше нравится, можно сверху потерпеть сыр на мелкой тёрке. Сочетается с любыми мясными блюдами, им можно заменить гарнир.