Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Beat the eggs until fluffy peaks form, add sugar and beat for a couple more minutes.
Яйца взбейте до пышных пиков, добавьте сахар и взбивайте ещё пару минут.
Add vanillin, baking powder, flour, stir the dough until smooth.
Добавьте ванилин, разрыхлитель, муку, перемешайте тесто до однородности.
Place the dough on parchment paper on a baking sheet.
Выложите тесто на пергамент на противень.
Bake for 15 minutes at 180˚C.
Выпекайте 15 минут при 180 ˚C.
Place the finished biscuit on a clean sheet of parchment and roll it into a roll while it is hot.
Готовый бисквит переложите на чистый лист пергамента и сверните в рулет пока он горячий.
Mix all the ingredients for the cream.
Смешайте все ингредиенты для крема.
Spread the filling evenly onto the roll and roll it up.
Выложите начинку равномерно на рулет, сверните.
You can pour chocolate on top of the roll. The bubble wrap will create an interesting pattern.
Можно облить рулет сверху шоколадом. В пупырчатой плёнке получится интересный рисунок.
Place the roll in a cool place for an hour and a half to cool completely. Cut the roll into portions.
Отложите рулет в прохладное место на полтора часа чтобы он полностью остыл. Нарежьте рулет на порции.