Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Boil the rice in salted water until half cooked.
Рис отварите в подсоленной воде до полуготовности.
Pass the turkey meat through a meat grinder along with two onions.
Мясо индейки пропустите через мясорубку вместе с двумя луковицами.
Separately, grind the remaining vegetables in a blender or meat grinder.
Отдельно в блендере или мясорубке измельчите оставшиеся овощи.
Mix boiled rice with minced meat, add salt, pepper, spices to taste and stuff the peppers with this mixture.
Отваренный рис смешайте с фаршем, добавьте соль, перец, специи по вкусу и начините этой смесью перцы.
Place the peppers in a saucepan, add chopped vegetables, add tomato paste, water (it should cover the peppers), bay leaf, salt, spices to taste and simmer for 50 minutes over low heat.
Уложите перцы в кастрюлю, выложите туда измельченные овощи, добавьте томатную пасту, воду (она должна покрывать перцы), лавровый лист, соль, специи по вкусу и поставьте тушится на 50 минут на медленном огне.
Before serving, sprinkle the peppers with herbs and add sour cream.
Перед подачей на стол посыпьте перцы зеленью и положите сметану.