Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Dice the onion and grate the carrots.
Нарежьте кубиком лук и натрите морковь на тёрке.
Pour oil into a frying pan and fry the onion until transparent.
В сковороду налейте масло и обжарьте лук до прозрачности.
Add carrots, salt and cook until all ingredients are soft.
Добавьте морковь, посолите и готовьте до мягкости всех ингредиентов.
Place roasted vegetables in a salad dish.
Выложите в блюдо для салата обжаренные овощи.
Separately, fry the chopped porcini mushrooms in sunflower and butter until golden brown. Add salt and spices to taste.
Отдельно обжарьте нарезанные белые грибы на подсолнечном и сливочном масле до золотистой корочки. Добавьте соли и специй по вкусу.
Transfer the mushrooms to the fried vegetables.
Переложите грибы к обжаренным овощам.
Cut the bacon into thin strips and fry until slightly crispy. Drain off the rendered fat and add the bacon to the mushrooms and vegetables.
Нарежьте бекон тонкими полосками и обжарьте до слегка хрустящего состояния. Слейте вытопившийся жир и переложите бекон к грибам и овощам.
Open a can of canned beans in their own juice, drain and add to the salad. Mix everything.
Откройте банку консервированной фасоли в собственном соку, слейте жидкость и добавьте в салат. Все перемешайте.