Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the meat into small cubes, add it to a hot frying pan, salt and pepper to taste.
Нарежьте мясо небольшими кубиками, добавьте его на горячую сковородку, посолите и поперчите по вкусу.
Fry the meat until a pink crust forms (do not cover with a lid).
Обжарьте мясо до образования розовой корочки (крышкой не накрывать).
Put the water to boil.
Поставьте кипятиться воду.
Chop the onions, carrots and fry them in a frying pan with tomato sauce, salt and sugar until golden brown.
Нарежьте лук, морковь и пожарьте их на сковородке с томатным соусом, солью и сахаром до золотистого цвета.
Boil the meat until tender in a saucepan of boiling water over low heat.
Проварите мясо до готовности в кастрюле с кипятком на медленном огне.
Add fried onions, carrots, tomato sauce, bay leaves, peppercorns to the pan with meat.
Обжаренные лук, морковь, томатный соус, лавровый лист, перец горошек добавьте в кастрюлю с мясом.
Dilute the flour with cold water until the consistency of sour cream. Add the resulting sauce to the pan with the meat. Add salt and sugar to taste.
Муку разведите холодной водой до густоты сметаны. Добавьте полученный соус в кастрюлю с мясом. Добавьте соль и сахар по вкусу.
5 minutes before readiness, add a spoonful of sour cream.
За 5 минут до готовности добавьте ложку сметаны.