Lay out the ingredients. Wash and peel the potatoes.
Разложите ингредиенты. Картофель помойте и очистите.
Cut the potatoes into cubes. In a bowl with potatoes, add vegetable oil, salt, paprika, and Italian herbs seasoning. Mix everything well.
Нарежьте картофель брусочками. В миску с картофелем добавьте растительное масло, соль, паприку, и приправу итальянские травы. Все хорошо перемешайте.
Place the potatoes in a colander and let sit for 5 minutes to drain excess liquid.
Переложите картофель в дуршлаг и оставьте на 5 минут, чтобы стекла лишняя жидкость.
Preheat the oven to 200°C, line a baking tray with baking paper. Place the potatoes so that there is a small distance between the cubes. Bake for 10-15 minutes.
Разогрейте духовку до 200°С, противень застелите бумагой для выпечки. Выложите картофель так, чтобы между брусочками оставалось небольшое расстояние. Запекайте 10-15 минут.
Potato sticks go well with different sauces. For example, sour cream, cheese, BBQ.
Картофельные палочки отлично сочетаются с разными соусами. Например, сметанным, сырным, BBQ.